website free tracking Serial turcesc Inheritance - Emânet Hit cu o schimbare majoră în distribuție

Serial turcesc Inheritance – Emânet Hit cu o schimbare majoră în distribuție

 

 

Halil İbrahim Ceyhan, stimatul actor cunoscut pentru rolul lui Yaman Kirimli în serialul turcesc Moștenirea Emanet, a luat o decizie care probabil îi va întrista pe fanii săi devotați. Își va lua rămas bun de la emisiune la sfârșitul sezonului 3, care se difuzează în prezent pe Happy Channel în țara noastră, Turcia.

Vestea plecării lui Ceyhan se zvonise încă din primăvară în presa locală. Serialul „Moștenirea” s-a confruntat cu un scandal similar în vara trecută, când actrița principală, Sila Türkoglu, care era și iubita lui Halil İbrahim Ceyhan la acea vreme, a părăsit serialul din cauza unor neînțelegeri cu producătorii, acuzându-i de maltratare.

În ciuda revoltelor din vara trecută, Halil İbrahim Ceyhan a decis să continue în serial, iar o nouă actriță, Nana Stambolishvili, a fost adusă ca co-protagonistă. Serialul a traversat cu succes provocările și a continuat cu sezonul 3.
Cu toate acestea, viitorul sezon 4 va continua fără Halil İbrahim Ceyhan. Deși rămâne neclar ce soartă îl așteaptă pe personajul său Yaman, dacă acesta va fi scris la sfârșitul sezonului 3 sau înlocuit cu un alt actor, producătorii au confirmat că serialul va reveni în toamnă pe Kanal 7 din Turcia pentru al patrulea sezon.

Decizia lui Halil İbrahim Ceyhan de a părăsi „Moștenirea” a fost raportată de renumitul jurnalist Birsen Altuntaș încă din aprilie, dar actorul nu a confirmat-o oficial. Spre deosebire de fosta lui iubită, el pare să se fi despărțit de producătorii emisiunii pe cale amiabilă și se speculează că ar putea aștepta sfârșitul sezonului 3 pentru a-și lua rămas bun de la fanii săi.

Motivul din spatele plecării lui Halil İbrahim Ceyhan din „Moștenirea” pare clar – dorește noi provocări și oportunități în cariera sa. După trei sezoane într-un serial zilnic precum „Moștenirea”, care se difuzează pe un post de televiziune mai mic și nu în prime time, este firesc ca el să caute noi orizonturi. Cu o bază de fani în creștere și numeroase oferte profesionale, Halil İbrahim Ceyhan este gata să se aventureze în proiecte de profil mai înalt.
Potrivit rapoartelor, actorul a semnat pentru a juca în serialul „Kirli Sepeti” („Rufe murdare”), care va fi difuzat la Fox Turkey în toamnă. Produs de stimata Fatih Aksoy, cunoscută pentru seriale de succes precum „Woman Facing Destiny”, „The Infidel” și „The Price of Happiness”, „Kirli Sepeti” se învârte în jurul evenimentelor dintr-un cartier de lux declanșate de o sinucidere tragică.

Halil İbrahim Ceyhan îl va portretiza pe proprietarul conacului, alături de co-staruri printre care Melisa Döngel în rolul soției sale și Cansu Tonsun ca menajera. Distribuția se mândrește și cu nume renumite precum Ayça Bingöl, Serkay Tütüncü și Bestemsu Özdemir.

Filmările pentru „Kirli Sepeti” urmează să înceapă în august, serialul având premiera pe Fox Turkey în gama de toamnă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *